5 Top redenen om deze bungalow te kopen in Tiszakecske Hongarije

Top 5 redenen om deze bungalow te kopen in Tiszakecske Hongarije 

Gaat je hart sneller kloppen wanneer je aan een bungalow denkt. Een bungalow in Hongarije, helemaal van jou alleen. Waar je met volle teugen van de zon kunt genieten het gehele jaar door. Deze bungalow is geschikt voor permanente bewoning. De bungalow is energie zuinig gebouwd.  Maar misschien twijfel je nog. Het is nu eenmaal een flinke investering. En is het dat wel waard, vraag je, je wellicht af. Twijfel niet langer en laat je overtuigen door deze 5 redenen om deze bungalow te kopen.

1. Thuis op reis.

Je eigen bungalow, dat is een plek waar je, je honderd procent thuis voelt, terwijl je toch honderden kilometers van huis bent. Je hebt er je eigen spullen en hebt de bungalow volledig ingericht naar je eigen smaak. Het spreekt voor zich dat je met een deze bungalow veel minder voorbereidingen hoeft te treffen, wanneer je op vakantie gaat: de meeste spullen heb je al, je kent de streek na verloop van tijd door en door, en weet er perfect waar je wat kunt kopen en waar je bijvoorbeeld lekker uit eten kunt gaan.

2. Ideaal voor feestjes en bijeenkomsten.

Bovendien is een tweede verblijf de ideale locatie om familiefeesten te organiseren. Want, zeg nu zelf, wat gaat er boven een feest te midden in je eigen boomgaard.

3. Huurinkomsten.

Veel eigenaars kiezen ervoor om hun vastgoed te verhuren wanneer ze er zelf niet verblijven. Op die manier genereert hun vastgoed inkomsten, die de initiële investering een pak draaglijker maken en helpen om eventuele leningen sneller af te betalen. Onze tip: begin hier niet zomaar aan, maar bereid je woning goed voor op de komst van huurders. Maak ook altijd duidelijke afspraken over wat kan en niet kan.

4. Toekomstgerichte investering.

Leveren je spaarcentjes op de bank amper wat op. Het is een bekend probleem. Door te investeren in vastgoed, laat je, je spaargeld veel beter renderen. Bouwgrond, huizen en appartementen verliezen hun waarde niet zomaar, maar worden gestaag duurder. Koop je nu deze bungalow, dan is de kans groot dat je het over vijf, tien of twintig jaar met een mooie winstmarge opnieuw kunt verkopen. Koppel dat aan de huurinkomsten en/of het geldt dat je uitspaart door niet langer vakantiehuisjes te moeten huren, en je ziet een schitterende investering!

5. Kosten van aanschaf.

Lease / Huurkoop prijs
Aanbetaling € 27.400,- incl. contractkosten
Restant in:
156 gelijke maandtermijnen van € 440,- per maand
192 gelijke maandtermijnen van € 360,- per maand

Koopsom € 85.660,- v.o.n.

Tiszakécske info

Tiszakécske is het meest oostelijk gelegen dorp uit de provincie Bács-Kiskun. Het ligt 20 km ten zuiden van Szolnok en 20 km ten noorden van Csongrád. De snelste toegangsweg is de M5 snelweg. Internationale treinen stoppen op het station van Szolnok, waardoor een snelle verbinding met Roemenie, Ukraine en Slowakije mogelijk is.

Het hoogste punt van Tiszakecske ligt op 101 meter terwijl het laagste punt 84 meter is. De gemiddelde temperatuur is 10,6 0C op jaarbasis en het aantal zonuren is 2,000. Jaarlijks valt er slechts 530 mm neerslag. Doordat dit gebrek aan neerslag slechts ten dele kan worden gecompenseerd met irrigatie is het een droge omgeving.

Geschiedenis: Het dorp werd weer bewoont na 1720 toen 200 tot 300 Rooms katholieke families uit de omgeving van Nógrád, Hont en Kecskemét. Het nieuwe dorp noemden ze Újkécske (Nieuw Kécske). In die tijd was er een administratieve scheiding tussen het protestante Ókécske (Oud Kécske) en Újkécske

Het eerste zegel van het dorp dateert van 1774.

Bezienswaardigheden De Rooms Katholieke kerk maakt deel uit van de officiële lijst van monumenten het werd gebouwd tussen 1815 en 1820 in de late Barok en neoklassieke stijl. Het Rococo houten standbeeld van  Maria komt nog uit de oude kerk. Het classicistische altaar is in de 19e eeuw gemaakt. De beschildering van het altaar is gemaakt door Lajos Márton na de tweede wereld oorlog en de fresco’s zijn gemaakt door Antal Nemsics in de jaren 80 van de twintigste eeuw.


HHP Bouwbedrijf
Tiszakecske