Oriënteren & Bezichtigen

Orienteren & Bezichtigen

Werkwijze

 

 

Orienteren & Bezichtigen

 

 

 

Tijdens een eerste kennismaking en oriënterend gesprek onderzoeken wij samen met u naar wat voor type onroerend goed uw voorkeur uitgaat.

 

Nadat wij uw wensen en mogelijkheden in beeld hebben, stellen wij een lijst samen met beschikbare objecten die mogelijk aansluiten bij uw verlangens.

 

Nadat u heeft aangegeven naar welke woning(en) uw interesse uitgaat maken wij een afspraak voor bezichtiging.

 

Gedurende een of meerdere dagen vergezellen wij u tijdens de rondgang langs de u uitgezochte objecten. Hier nemen we uitgebreid de tijd voor. Hierbij staan wij u uiteraard met raad en daad bij. U kunt rekenen op een deskundig antwoord op al uw vragen.

 

De aanschaf van onroerend goed mag nooit een impuls aankoop worden. U moet zeker weten of de woning van uw keuze ook ‘goed voelt’. Na het bezoek van de verschillende objecten, heeft u alle tijd om rustig te overwegen of u tot daadwerkelijke aankoop overgaat.

 

 

Advies

 

 

Wij adviseren u niet alleen alle tijd te nemen voor de bezichtiging van de objecten maar vooral ook voor verkenning van de omgeving. Ook al zijn de woningen in Hongarije naar ons begrip relatief goedkoop, wij realiseren ons ook dat de aankoop van een woning een grondige afweging vereist.

 

 

 

 

 

Hungary Holiday Property  
Sarhalom Dulo 107,

H-6060 Tiszakescke 

Tel. HONGARIJE 
                      +36 76 719714

                      +36 76 459494

GSM HONGARIJE
                      +36 30 5492669